20 okt
  • Korftlaan, 2616 LJ Delft, Nederland
  • Fietstocht
  • 10.00 - 16.30 uur
Naar website

Slow op Zaterdag: Fietstocht Fietsen voor mijn Eten

Zaterdag 20 oktober kun je meedoen met de slowfietstocht van Slow Food Rotterdam 2018.

Kort van tevoren maken Marja van der Ende ‘voorfietser’ en Ingrid Schrauwen (SFRdam) de tocht definitief en worden de laatste details, waaronder de exacte start locatie gepubliceerd op de website van Slow Food Rotterdam.

De tocht zelf (zonder aanfietsroute) is ongeveer 30 kilometer, en voert door het Westland. De start is vanuit Delft.

Deelname is gratis, met uitzondering van de kosten die je maakt voor het kopen van de producten bij de verschillende stalletjes en enkele leuke winkels langs de route, om proviand in te slaan voor onderweg (of thuis natuurlijk). Neem naast je betaalpas voldoende muntgeld mee om in de stalletjes te kunnen betalen.

Handige zaken om mee te nemen naast voldoende kleingeld en je betaalpas zijn; (ruime) fietstassen, een koeltasje voor bv. boter en kaas, regenpak, paraplu…

Van 15.00 tot 16.00 kan iedereen de onderweg gekochte producten van elkaar proeven in de kassen van kwekerij Nieuw Tuinzight samen met hun heerlijke druiven en voor de liefhebber een kop tomatensoep (tegen betaling).

Vanaf Nieuw-Tuinzight is het ongeveer 20 minuten fietsen naar station Delft. Een kaart van het gebied krijgen jullie ter plekke uitgereikt.

Terug naar overzicht