18 mei
  • Satijnbloem 41, Rotterdam
  • Informatieavond
  • 19.00 - 21.00 uur
Naar website

Info avond – voor het eerst op fietsvakantie

Ga je deze zomer voor het eerst op fietsvakantie? Of zou je op fietsvakantie willen, maar weet je niet waar te beginnen? Meld je dan aan voor de gratis informatieavond: Voor het eerst op fietsvakantie, wat komt er allemaal bij kijken?

De wind door je haren, de zon op je huid, de geur van bloemen. Genieten van mooie landschappen, leuke dorpjes en een koud biertje op een terras. En dan ook nog eens lekker sportief bezig zijn! Wie wil dat nou niet?

Misschien heb je de mooie foto’s van andere vakantiefietsers gezien, of de inspirerende verhalen gehoord en zou je best zelf ook eens op fietsvakantie willen. Maar hoe pak je dat aan? Wat kun je ervan verwachten? Welke spullen heb je nodig? Hoe rol je goede tassen dicht? En hoe ziet de voorbereiding eruit? Allemaal vragen die we gaan behandelen tijdens deze interactieve avond.

Ellen vertelt je alles over haar eerste fietsvakantie en waar ze allemaal tegenaan liep. Ook gaat ze dieper in op het hoe, wat, waar en waarom van een fietsvakantie. En natuurlijk geeft ze tips over de fiets, overnachtingen en de spullen die het leven van een vakantiefietser leuker maken!

Terug naar overzicht