Uitgelicht
Fietsenstalling Blaak gaat open, gemeente trakteert!

Fietsenstalling Blaak gaat open, gemeente trakteert!

Doe mee aan de actie en maak kans op een nieuwe fiets.

***De actie is afgelopen! Annebel Eppinga, Thijs Dullaart en Foekje Fleur mogen hun nieuwe fiets 17 februari in ontvangst nemen. Gefeliciteerd!***

Op 17 februari a.s. is het dan zover, dan mogen fietsfans eindelijk de verdiepte fietsenstalling bij Station Blaak in gebruik gaan nemen. En dat is heel goed nieuws aangezien de tijdelijke stalling veel te klein is gebleken, zeker op marktdagen. De nieuwe stalling biedt plaats aan 950 fietsen, waarvan twintig plekken voor OV-fietsen en tien oplaadpunten voor elektrische fietsen. De stalling is gratis, 24/7 geopend en overdag zijn er gastvrouwen/-heren aanwezig.

Om dit heugelijke feit te vieren mogen wij namens de gemeente maar liefst drie fietsen weggeven!

Wat moet je doen?
Om je winkansen op een fiets te vergroten, moet je het volgende doen:
1. Ons ervan overtuigen dat jij echt toe bent aan een nieuwe fiets.
2. Woonachtig zijn in de regio Rotterdam.
3. Aanwezig kunnen zijn op 17 februari tussen 12.00 en 13.00 uur.

Hoe doe je dat eerste precies? Maak een foto van jouw oude fiets en deel deze met ons via social media! Dat kan via Twitter, Facebook* en Instagram door te reageren op de bijbehorende oproep van Fietsfan010. Gebruik daarbij #fietsfan010. Heb je geen social media? Mailen mag ook, stuur je foto dan naar info@fietsfan010.nl.

Uit alle inzendingen kiezen we op 12 februari de drie winnaars. Zij kunnen de fiets in ontvangst nemen tijdens de feestelijke opening van de stalling op 17 februari a.s. om 12.00 uur.

Wat win je?
Door mee te doen maak je kans op 1 van de 3 fietsfan010-fietsen ter waarde van €480. Een stevige, Nederlandse stadsfiets met terugtraprem, groene fietsbel en transportrek. Voorzien van een stalen frame, kwaliteitsmerk onderdelen, en gemonteerd door medewerkers van een sociale werkplaats in Maastricht.
fiets

 

 

 
*Via Gers kun je alleen reageren via hun Facebook post.