Info

Over Fietsfan010
Rotterdam heeft het in zich om dé ideale fietsstad te worden en daarbij kunnen Rotterdammers helpen! Fietsfan010 brengt daarom Rotterdamse fietsers samen. Via dit online platform kunnen fietsers elkaar treffen en tips en ideeën uitwisselen en meedenken over de uitvoering van het fietsplan van de gemeente.

Weet jij dat ene koffietentje waar ze je fiets even voor je nakijken, die bijzondere fietsspecialist of heb jij dé fietsroute gevonden? Vertel het ons en we zorgen dat ook de rest van Rotterdam en omgeving het te weten komt. Zo helpen we elkaar en laten we samen zien hoe fijn fietsen wel niet is.

Rotterdam dacht tot en met 16 september 2015 massaal mee over het fietsbeleid van de gemeente via het online (twitter)debat. Inmiddels is Fietsfan010 dé plek waar fietsend Rotterdam elkaar ontmoet en tips & ideeën met elkaar deelt. Samen maken we van Rotterdam de ideale fietsstad!

Partners

Ook partner worden? E-mail dan naar: info@fietsfan010.nl

Contact

Voor vragen neem contact op met:
info@fietsfan010.nl

Of via neem contact met ons op via:

Facebook of Twitter

Gebruik daarbij #fietsfan010

Contactformulier

Colofon

  • Concept en realisatie: BRAND - The Urban Agency
    Fotografie: Sander Alblas, David Rozing
    Redactie: BRAND - The Urban Agency
    Met dank aan: Alle betrokken partners, fietsende Rotterdammers en alle anderen die meedenken en doen om van Rotterdam de ideale fietsstad te maken.