Uitgelicht
Naar Baroeg Open Air? Op de fiets natuurlijk!

Naar Baroeg Open Air? Op de fiets natuurlijk!

Parkeer je fiets in onze fietsengarderobe

Aankomende zaterdag 9 september vindt al weer de tiende editie plaats van het gratis muziekfestival Baroeg Open Air! Mede mogelijk gemaakt door het gelijknamige poppodium Baroeg en heel veel vrijwilligers. Mocht je er niet bekend mee zijn, het is een festival voor liefhebbers van underground muziek. Met op het hoofdpodium, onder andere death metal door Asphyx, dark rock van Dool en hardcore punk & rap met Dog Eat Dog. In tent twee vind je eerst muziek van divers aanstormend talent, later op de dag wordt het podium omgebouwd tot de ‘Electronic Stage’ voor de nodige underground electronic zoals drum ’n bass, industrial en breakcore.

Twintig minuutjes
Jullie hebben aangegeven het belangrijk te vinden dat je je fiets goed kunt neerzetten in de parken, zeker tijdens festivals. Ook het Zuiderpark werd genoemd en om die reden vind je hier tijdens Baroeg Open Air onze fietsfan010-fietsengarderobe. Zo weet je zeker dat je je fiets goed kwijt kunt.¬† Voor de twijfelaars vanaf Noordzijde: Vanuit Rotterdam centrum fiets je binnen 20 minuten naar het Zuiderpark. Met het ov en de auto doe je er gemiddeld 30 minuten over en lopend meer dan een uur. Dus … 😉

Huishoudelijk
De fietsengarderobe is gratis en je vindt hem naast het festivalterrein op het parkeerterrein van Ahoy. Verder is er naast alle muziek een festivalmarkt en is er genoeg te eten en te drinken op locatie. Je bent welkom vanaf 12:00 uur. De eerste bands starten om 12:30 uur en rond 22:15 uur eindigen de laatste. Veel plezier!

Fotocredits: Marcel Wagenaar