Uitgelicht
Cupido, op díe fiets


Cupido, op díe fiets


Geen zorgen, Cupido richt zijn pijlen zelden op fietsbanden. Alhoewel, wanneer je met je date of geliefde vrijdag 14 februari op de fiets zit, gebruikt hij de banden wellicht wel als richtingindicatie. Ben jij nog op zoek naar een leuke activiteit om de meest romantische dag van het jaar te vieren? We hebben drie tips voor je op een rij gezet.

1. Cadeautip voor fietsers

Je hoeft er natuurlijk niet op uit te gaan om Valentijnsdag te vieren. Ben je op zoek naar een klein cadeautje om je geliefde mee te verrassen? Koop dit jaar eens wat anders dan een bos rozen of chocolade. Er zijn allerlei creatieve cadeaus te vinden voor fietsliefhebbers, bijvoorbeeld gepersonaliseerde fietssokken, een abonnement op een fietstijdschrift of een fiets-food-tour van Bike and Bite door Rotterdam!

2. Tandemtour door Rotterdam

Wanneer het weer het toelaat, kun je een fietstour maken door de stad. Test jullie samenwerking en stap op een tandem voor een romantische fietsroute door de stad. Je kunt er bijvoorbeeld een huren bij je buren via Peerby.com. Fiets bijvoorbeeld langs de Markthal, waar gedurende de late uurtjes de liefde op de voorkant te zien is.

Liever niet direct je relatie op de proef stellen met een tocht op een tandem? Huur dan een normale fiets, bijvoorbeeld bij Zwaan Bikes Rotterdam (vlakbij Rotterdam CS) of bij City Rider in het centrum.

3. Met de fiets naar je favoriete restaurant

Maak een rondje over de Erasmusbrug en geniet tijdens zonsondergang van een prachtig uitzicht voordat je gaat eten bij een van je favoriete restaurants. Op zoek naar een bijzonder romantische ambiance? Reserveer dan een tafeltje bij Héroine of YOLO. Of ga voor een bijzondere locatie op hoogte bij de Euromast of op het water bij Vessel 11. Voor ieder budget en iedere keuken is er in Rotterdam wel een goed restaurant te vinden. Ben je er nog niet uit? Ben je opzoek naar een overzicht? Kijk dan eens op de website van de Buik van Rotterdam.