Uitgelicht
Meld je aan voor CycleHack Rotterdam

Meld je aan voor CycleHack Rotterdam

Samen in de hoogste versnelling voor oplossingen

Wil jij meedenken en meedoen om van Rotterdam een (nog) betere fietsstad te maken? Doe dan mee met de CycleHack! Tijdens het Global CycleHack Event komen fietsliefhebbers namelijk samen in hun stad, om het fietsen in die stad nog leuker en beter te maken. Ook in Rotterdam vindt er dit jaar een CycleHack plaats en gaat een groep Rotterdammers voor diverse fietsvraagstukken een oplossing zoeken. En dat allemaal binnen 48 uur.

Fietsenthousiastelingen
Cyclehack Rotterdam wordt georganiseerd door een groepje fietsenthousiastelingen. Delta Cycling Rotterdam stelt daarvoor zijn ruimte ter beschikking. Op vrijdagavond 15 september wordt afgetrapt aan de Vijverhofstraat 122. Je kunt dan kennismaken met elkaar, de slimme fietsideeën worden verzameld en teams gevormd. Zaterdag ga je de hele dag knallen met je groep en werk je het idee verder uit naar een prototype. Om die vervolgens op zondag te presenteren aan elkaar.

Ontspanning
Tussen al het bikkelen door is er op zaterdag uiteraard ook nog ruimte voor ontspanning. Zaterdagavond wordt er in ieder geval afgesloten met een BBQ en live muziek. Zondagochtend is er voor de liefhebber een fietstocht en ontbijtje om mee wakker te worden.

Gratis aanmelden
September lijkt ver weg, maar met de vakantie in het vooruitzicht kun je maar alvast inventariseren. Dus ben jij (een beetje) handig en creatief en heb je goeie ideeën over het fietsen in Rotterdam? En lijkt het je ook nog eens leuk om dit idee in zeer korte tijd verder uit te werken tot een echt prototype? Meld je dan nu alvast aan voor CycleHack Rotterdam! Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.