Uitgelicht
Ga op de fiets naar Metropolis!

Ga op de fiets naar Metropolis!

Maak een fietsselfie in onze fietsengarderobe en maak kans op een fiets

Aankomende zondag is het weer tijd voor hét eendaagse muziekfestival van Rotterdam: Metropolis. Al sinds 1988 biedt Metropolis een podium aan talentvolle bands en acts, die op het punt van doorbreken staan. Op deze manier maakt een groot publiek ieder jaar opnieuw kennis met vernieuwende en verrassende muziek van hoge kwaliteit.

Twintig minuutjes
Jullie hebben aangegeven het belangrijk te vinden dat je je fiets goed kunt neerzetten in de parken, zeker tijdens festivals. Ook het Zuiderpark werd genoemd en om die reden vind je hier tijdens Metropolis onze fietsfan010-fietsengarderobe. Parkeer hier gratis je fiets en maak kans op een heuse fietsfan010-fiets! Voor de twijfelaars aan Noordzijde: Vanuit Rotterdam centrum fiets je binnen 20 minuten naar Metropolis. Met het ov doe je er gemiddeld 30 minuten over, met de auto (in het weekend) ook en lopend meer dan een uur. wij Weten het wel 😉

Wat moet je doen?
Om je winkansen op de fiets te vergroten, moet je het volgende doen:
1. Op de fiets naar Metropolis gaan;
2. Een selfie maken van jezelf met je fiets voor een van de fietsengarderobe-banners;
3. Je foto z.s.m. delen via Twitter, Instagram en/of Facebook;
4. Gebruik bij Twitter en Instagram #fietsfan010 en #MF2017 (anders vinden we je niet)
5. Op Facebook plaats je je foto via een reactie op onze fietsengarderobe-post.

Na 2 juli maken we de winnaar bekend en nemen we contact met hem of haar op. Maar allereerst wensen we je veel plezier bij Metropolis en met het maken van je fietsselfie!

Foto: Kamiel Scholten