Uitgelicht
Rollend naar je werk

Rollend naar je werk

Door Meni Anagnostou van Filedier

Nederland staat van oudsher bekend als een echt fiets land. Mensen stappen om diverse redenen op de fiets, het is goedkoop, leuk, zorgt voor dagelijkse beweging en het is goed voor het milieu. Bovendien ben je ook nog eens lekker in de buitenlucht bezig. Naast recreatief fietsen, gebruiken Nederlanders de fiets steeds vaker voor woon-werkverkeer ritten.

Alternatief
De fiets is dan ook een goed alternatief voor de auto. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je van huis vertrekt en hoeft niet meer aan te sluiten in die eeuwig durende files. Vind je de afstand naar je werk met een gewone fiets te ver? Probeer dan als alternatief de e-bike. Met de e-bike kun je gemakkelijk afstanden tot 20 km afleggen. Door de elektrische trapondersteuning heb je het gevoel alsof je continu de wind mee hebt. Wil je niet direct een e-bike aanschaffen? Tegenwoordig zijn er veel fietswinkels waar je voor een paar dagen een e-bike kunt huren en het gemak kunt ervaren.

Allemaal voordeel
De auto vaker laten staan biedt allerlei voordelen. Je verbruik wordt minder waardoor je op korte termijn al geld kunt besparen. Daarnaast zijn de onderhoudskosten van een fiets of e-bike minder hoog dan die van een auto. Je lijf zal je dankbaar zijn voor de extra beweging én je draagt je steentje bij aan een beter milieu!

Pak die korting
Ben jij die stilstaande wielen in de file ook zo zat? Via de regeling van Filedier kun je als automobilist €350,- korting ontvangen op de aanschaf van een fiets, e-bike of e-scooter. Kijk snel op Filedier check de voorwaarden en rij voortaan fit en lachend langs de files.

 

Reageer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *