Uitgelicht
Ronde van Kralingen terug van weggeweest

Ronde van Kralingen terug van weggeweest

Na jaren van afwezigheid is het aanstaande zondag 3 juli eindelijk zover: de Ronde van Kralingen wordt in ere hersteld! Op het programma staan wielrennen, hardlopen en diverse attracties en artiesten. Er is een familie- en stratenloop, een dikke banden-race, een retroronde, fixed gear, Kralingsche Zondagfietsers en uiteraard rijden er ook topamateurs.

Het parcours heeft een lengte van 1.390 meter en loopt over de Lusthofstraat, Voorschoterlaan, Oostzeedijk en Willem Ruyslaan. En langs het parcours zijn genoeg dingen te beleven. Zo zijn de spelers van Excelsior aanwezig met een Excelsior Experience. Ook bij het studentenhotel wordt een feestje gevierd. Fietsfan010 is aanwezig met het te gekke Holland Sport Fietsspel, waar je de Tour de France op mini-formaat fietst. Kralingen op Straat is de lifestyle-markt waar je de leukste dingen kunt scoren op het gebied van interieur, mode, vintage en sieraden. S.T.O.K. en Shirma Rouse treden op. Kinderen kunnen zich laten schminken en zich uitleven op diverse springkussens.

Kortom: de Ronde is er voor jong en oud!

De Ronde van Kralingen begint om 10.30 uur en eindigt omstreeks 17.30 uur. Ga voor meer informatie naar: www.rondevankralingen.nl. En hou onze Facebook-pagina deze week in de gaten voor het winnen van VIP-kaarten.