Uitgelicht
Val op, op de fiets! #veiligfietsen010

Val op, op de fiets! #veiligfietsen010

Deel jouw foto en win!

Jij – als geen ander – hebt het al gemerkt. Het wordt kouder, natter en het wordt sneller donker. Toch blijf je doorfietsen, want jij houdt van fietsen in en om Rotterdam. Maar hoe zorg je er nu voor dat je voldoende opvalt en veilig naar huis, je werk of de winkels kunt fietsen? Draag je reflecterende kleding, heb je allerlei toeters en bellen hangen aan je fiets? Laat ons dat zien, inspireer anderen en maak kans op fantastische prijzen!

Doe mee!
Maak een foto van jezelf op de fiets en deel deze met andere Rotterdamse fietsers! Dat kan via Twitter, Facebook en Instagram met de hashtag #veiligfietsen010. Maar natuurlijk kun je ook mailen, stuur je foto dan naar info@fietsfan010.nl. De meest originele inzendingen worden beloond met toffe prijzen.

Maak kans op
1 x kans op fietsfan-fiets ter waarde van € 480. Met dank aan de gemeente Rotterdam.
Win met jouw foto deze gave fiets! Een stevige, Nederlandse stadsfiets met terugtraprem, groene fietsbel en transportrek. Voorzien van een stalen frame om roestvorming tegen te gaan. De onderdelen zijn van kwaliteitsmerken, de fiets wordt geassembleerd door medewerkers van een sociale werkplaats in Maastricht.

1 x kans op een AGU regenjack, ter waarde van € 90. Met dank aan Hans Struijk Fietsen Rotterdam.
Een heerlijk regenjack van het kwaliteitsmerk Agu, wind- en waterdicht, ademend, met reflectiestrepen. De jas is voorzien van een coating die de jas niet alleen ademend maakt, maar er ook voor zorgt dat de jas water- en winddicht is. De voering zorgt voor extra goede ventilatie. Een jack die je goed beschermt tegen nat en winderig weer.

1 x kans op winter-APK voor je fiets, ter waarde van € 50. Met dank aan Dirks Fietsenwerkplaats.Je fiets wordt helemaal nagekeken: ketting gespannen & gesmeerd, versnelling afgesteld, spaken gespannen & wielen gericht, banden opgepompt, slot gesmeerd, speling balhoofd/trapas/wielen afgesteld en een check van je fietsverlichting. Ook krijg je advies over de algehele conditie van je fiets en over te vervangen onderdelen. Het vervangen is optioneel en de kosten daarvan zijn voor eigen rekening. Het uitvoeren van de APK is geldig t/m maart 2016.

1 x kans op Lezne KTV fietsverlichting, ter waarde van € 40. Met dank aan Hans Struijk Fietsen Rotterdam.
Jouw voor- en achterlicht zijn in een straal van 180 graden zichtbaar, wat zorgt voor extra veiligheid. Wanneer je het onderste kapje verwijdert, kun je het lampje eenvoudig en zonder kabels USB opladen. Je hebt niet langer batterijen nodig, handig! Inclusief een clip, zodat je het eenvoudig aan je fiets kunt monteren.

De voorwaarden
De ingezonden foto’s maken kans op plaatsing op deze website en worden verspreid via social media. De winnaars krijgen op 14 december bericht via social media of e-mail en worden gepubliceerd op fietsfan010. Inzenden van de foto kan tot en met 13 december.

fotocredits: Shelby Williams