Uitgelicht
Win bioscoopkaarten voor het AD Sportfilmfestival Rotterdam!

Win bioscoopkaarten voor het AD Sportfilmfestival Rotterdam!

***De actie is afgelopen! De winnaars zijn via Facebook bekend gemaakt ***

Van 7 t/m 9 april vindt het AD Sportfilmfestival Rotterdam plaats in het Cinerama Filmtheater aan de Westblaak. Het is een festival waar sport en cultuur samenkomen, georganiseerd door Rotterdam Topsport in samenwerking met AD, Andere Tijden Sport (VPRO/NOS), RTV Rijnmond, SportNEXT en Helden Magazine. En tijdens dit festival is er uiteraard ook aandacht voor fietsen.

Programma
Er zijn diverse films en documentaires te zien met de Olympische Spelen als rode draad. Wat dacht je bijvoorbeeld van Sven – Het laatste jaar, de Pedaalridder, The Program en The Stars and The Watercariers? Allemaal films waarbij de wielersport centraal staat. Ze worden ingeleid door verschillende genodigden en er worden ook Q&A sessies gehouden. Verder is Wilfried de Jong de host van de dagelijkse talkshow. Hij gaat in gesprek met diverse mensen afkomstig uit de sport- en filmwereld.

Winnen
Wil jij een van de bovenstaande of andere films op het programma zien dan is dit je kans! Wij mogen namelijk 3×2 bioscoopkaarten weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is naar onze facebook-pagina te gaan en jouw fietsbuddy te taggen. Maak alvast jouw top 3 met favoriete films, want onder de reacties verloten we eind van de week de tickets!