Uitgelicht
Kom op de fiets naar Djemaa el Fna

Kom op de fiets naar Djemaa el Fna

Post je fiets-selfie en maak kans op mooie prijzen

Aankomende vrijdag is het weer zo ver. Dan kun je weer drie dagen genieten van heerlijke gerechten tijdens eetplein Djemaa el Fna Rotterdam. In de sfeer van duizend-en-een-nacht kun je naast het lekkere eten en drinken ook komen genieten van onder andere muziekoptredens, theater, culinaire talkshows, voordrachten en nog veel meer.

Kom op de fiets
Parkeren is in het drukke centrum blijft een uitdaging. Kom dus lekker makkelijk met OV of nog beter, met de fiets. Om het fietsen extra te belonen verzorgt Fietsfan010 de ‘fietsengarderobe’. Parkeer je hier gratis je fiets, dan maak je ook nog eens kans op mooie prijzen:

Fietstour van Inside Rotterdam
Laat je door een gids meenemen door het Wilde Westen van Rotterdam. In de ‘Wild West Tour’ van Inside Rotterdam fiets je met een leuke enthousiaste gids door het contrastrijke Rotterdam West. Een wijk met hipsters en rastafari, moskeeën en oude
kerken, cultuur en lef. Kortom een wijk boordevol verhalen en mooie plekken. Win je deze tour t.w.v. €225,- dan kun je met maximaal 15 vrienden en familie op pad.

Rotterdam Fietstasfietstas_klein
Naast de fietstour kun je ook kans maken op 1 van de 5 Rotterdam fietstassen. Super stevig, waterdicht en duurzaam, want ze zijn gemaakt van gerecycled reclamezeil.

Wat moet je doen?
Om je winkansen op de fietstour of een fietstas te vergroten, moet je het volgende doen:
1. Op de fiets naar Djemaa El Fna gaan;
2. Je fiets parkeren in de fietsengarderobe;
3. Een selfie maken van jezelf met je fiets voor een van de fietsfan010-banners;
4. Je foto z.s.m. op Twitter of Instagram delen, gebruik daarbij #fietsfan010 en #djemaaelfnardam
5. Of plaats je foto als reactie op onze ‘fietsengarderobe-post’ op facebook.

Hulp nodig? Iedere dag is er een fietsfan010-team aanwezig. Vrijdag tussen 17 en 20 uur. Zaterdag en zondag tussen 13 en 20 uur. Hou onze socials in de gaten om te zien of je gewonnen hebt. We maken de winnaar binnen een week bekend. Veel plezier tijdens Djemaa!