Uitgelicht
Wordt Rotterdam Fietsstad2018?

Wordt Rotterdam Fietsstad2018?

Help mee en vul nu de enquête in op fietsstad2018.nl

De Fietsersbond organiseert ‘Fietsstad2018’, een landelijke verkiezing waarbij fietsers gevraagd wordt naar hun ervaring met het fietsen in hun eigen gemeente. Daarvoor kunnen alle fietsende Nederlanders  tot en met 31 mei 2017 een eenvoudige online enquête invullen. Doe je dat voor Rotterdam, dan maak je naast de e-bike via de Fietsersbond ook nog eens kans op een fietsfan010-fiets.

Help mee

We roepen dan ook alle Rotterdammers op de enquête in te vullen. Het helpt jou misschien niet alleen aan een nieuwe fiets, maar de resultaten helpen de gemeente ook het fietsbeleid gericht te verbeteren. En uiteraard zijn we allemaal erg benieuwd hoe de Rotterdamse fietser de gemeente waardeert. Winnen kan in diverse categorieën en hangt af van een tal van factoren. Een comité gaat zich hierover buigen en maakt een top 5 van gemeentes die de titel Fietsstad2018 verdienen. Uit de top 5 wordt vervolgens de winnaar gekozen.

Win een fiets
Vul de online enquête in voor onze gemeente en zorg dat we kans maken op die top 5. Door de enquête in te vullen draag je sowieso bij aan een beter fietsklimaat in en -beleid voor de stad en maak je ook nog eens kans op het winnen van fietsen. Hoe? Nou zo:

  1. Ga naar fietsstad2018.nl
  2. Vul de enquête in voor Rotterdam
  3. Vul bij vraag 34 je e-mailadres in om kans te maken op de e-bike van de Fietsersbond
  4. Vink bij vraag 35 aan dat de gemeente (Rotterdam) contact met je op mag nemen. Zo maak je kans op de fietsfan010-fiets

Alvast bedankt voor het invullen!

 

De campagneperiode loopt van 1 maart tot en met 31 mei 2017.
In juni maken we de winnaar bekend van onze fietsfan010-fiets. In het najaar maakt de Fietsersbond hun winnaars bekend.